TERMS AND CONDITIONS

 1. Waktu bekerja adalah maksimum 5 jam sahaja kecuali majlis bertandang 3 jam
 2. Lebih waktu bekerja @ overtime akan dicas sebanyak rm80 per jam.
 3. Harga pakej hanya meliputi kawasan yang berada likungan 50km dari Kuala Terengganu (Terengganu) dan Kota Bharu (Kelantan)
 4. Luar kawasan akan dikenakan cas pengangkutan @ penginapan.
 5. Pertukaran pakej adalah tidak dibenarkan sekiranya pelanggan telah membayar deposit kecuali ingin bertukar kepada pakej yang lebih tinggi.
 6. Gambar pelanggan boleh digunakan oleh pihak tulip putih untuk tujuan pemasaran.
 7. Untuk tempahan rasmi, cas 30% dari nilai pakej dikenakan sebagai deposit tempahan.
 8. Baki pembayaran hendaklah diselesaikan selewatnya seminggu selepas majlis.
 9. Album akan diproses dalam tempoh 4 bulan, sekiranya terdapat kelewatan dari pihak kami, Kami akan memberikan hadiah @ ganti rugi atas kelewatan tersebut.
 10. Kelewatan pembayaran akan menyebabkan percetakan album dilanjutkan dari 4 bulan ke 6 bulan bergantung kepada tarikh akhir selesai pembayaran.
 11. Barangan album boleh diambil di Kuala Terengganu atau di Kuala Lumpur.
 12. Sekiranya anda inginkan perkhidmatan pos, pembayaran Rm30 sahaja dikenakan di seluruh Semenanjung Malaysia.
 13. Liputan fotografi adalah berdasarkan maklumat dari pihak pelanggan, SEKIRANYA pelanggan tidak memberikan maklumat yang betul. Pihak kami berhak mengenakan cas bayaran tambahan (penalti).
 14. Sekiranya inginkan jurugambar tambahan , cas tambahan dikenakan kecuali inisiatif dari pihak Tulip Putih Production.
 15. Rekaan dan kreativiti adalah berdasarkan kesesuaian majlis dan album. Pihak kami berhak membuat perubahan bagi memberikan jaminan kemasan album.
 16. Kami memberikan jaminan akhir produk selama dua minggu, sekiranya terdapat kesilapan dari pencetakkan, kami akan menukarkan produk terbabit secara percuma.
 17. Kerosakkan barangan akibat kecuaian pelanggan adalah tidak ditanggung oleh pihak kami.